• Revista "LOGOS" me numër të ri

  Prishtinë, 2010 - Instituti për Studime i Shkencave Organizative – Aplikative "Pjetër Budi" nxori numrin e tretë të revistës shkencore "LOGOS".

  Ky numër i revistës përqendrohet kryesisht në fushën e turizmit dhe hotelerisë, administartës publike dhe banka e sigurime.

  Revista Logos 3 gjithashtu përmban disa nga punimet e prezantuara në tryezën “Administrata publike dhe sfidat e reformimit të saj” organizuar nga Instituti “Pjetër Budi” në Prishtinë.


  LOGOS 3.pdf

  më shumë
 • Revista "LOGOS" sërish në duart tuaja

 • Revista 'LOGOS'

26-05-2015 / 22:29 

Albumi

Anketa

A ka cfare iu ofron Kosova turisteve te huaj?
Po
Jo