• Aksion i dhurimit vullnetar të gjakut në “Pjetër Budi”

    Aksioni i dhurimit vullnetar të gjakut nga studentët dhe stafi i Kolegjit Universitar “Pjetër Budi” është organizuar të enjten, në “Pjetër Budi”.
    Studentët dhe stafi janë shprehur të kënaqur që në këtë mënyrë po ndihmojnë ata për të cilët gjaku don të thotë jetë.
    Aksioni i dhurimit vullnetar të gjakut në “Pjetër Budi” tashmë është tradicional dhe organizohet në kuadër të manifestimit tradicional Ditët e Hapura të “Pjetër Budit” që ka nisur më 1 qershor dhe përfundon më 2 korrik.

18:56 

Albumi

Anketa

A ka cfare iu ofron Kosova turisteve te huaj?
Po
Jo