Lajme

 • 2013-06-14 17:02:01Trajnim për teknologjinë informative

  Më 12-13 qershor, Kolegji “Pjetër Budi”, ka organizuar trajnim për aftësimin e stafit në përdorimin e teknologjisë informative.
  Gjatë dy ditëve eksperti i TI-së, Shpat Komoni, ka ligjëruar mënyrat e ngarkimit të dokumenteve dhe të fotografive në web- faqe, mundësitë e editimit të teksteve të ndryshme, si dhe aspekte të tjera teknike që lidhen me përdorimin sa më efikas të teknologjisë informative...

  me shume
 • 2013-06-14 09:11:09Kandidati Sabri Klaiqi mbron temën e masterit në Fakultetin e Doganës dhe Shpedicionit

  Më datën 14 qershor 2013 (e premte), nga ora 18:30, në Kolegjin “Pjetër Budi” kandidati Sabri Klaiqi mbron temën e masterit “Krijimi i zonave të lira doganore dhe zonave ekonomike, si mundësi për zhvillimin ekonomik të Kosovës”, para komisionit në përbërje:
  Prof...

  me shume
 • 2013-06-12 14:12:43Kolegji “Pjetër Budi” uron të gjithë qytetarët e vendit, me rastin e 12 qershorit, Ditës se Lirisë së Kosovës.

  Prishtinë, 12 qershor

  Prof. Dr. Orhan Çeku, në urimin e tij tha se “12 qershori, simbolizon festën e lirisë, fitoren e të drejtës ndaj të padrejtës, përkushtimin për çlirim kombëtar, për jetë më të mirë për brezat e ardhshëm...

  me shume
 • 2013-06-11 09:12:44Vizitë studimore në Universitetin Politehnica të Bukureshtit

  Ligjëruesi i Kolegjit Universitar “Pjetër Budi”, Imer Mushkolaj, ka marrë pjesë në një vizitë studimore në Universitetin Politehnica të Bukureshtit (Rumani), në kuadër të projektit të Tempus’it, që po zbatohet nga WUS Kosova "Inkurajimi i procesit të zhvillimit të kurrikulave në bazë të rezultateve të mësimnxënies dhe mësimdhënies së bazuar në hulumtim, në institucionet private të arsimit të lartë të Kosovës”...

  me shume
 • 2013-06-10 11:31:41Studentët e “Pjetër Budit” në panairin e librit

  Studentët e Kolegjit “Pjetër Budi” vazhduan aktivitetet në kuadër të manifestimit Ditët e Hapura të “Pjetër Budit”. Një grup i tyre kanë vizituar Panairin e 15-të të Librit në Prishtinës, i organizuar nga Shoqata e Botuesve të Kosovës...

  me shume
 • 2013-06-07 17:05:20Rona Nishliu bashkëbisedoi me studentët e Kolegjit “Pjetër Budi”

  Prishtinë, 7 qershor

  Këngëtarja e njohur Rona Nishliu bashkëbisedoi të premten me studentët e Kolegjit “Pjetër Budi”. Ajo foli gjatë për rrugën e saj në realizimin e qëllimeve si në fushën e muzikës, ashtu edhe në fusha të tjera të jetës...

  me shume
 • 2013-06-05 14:58:16Gjaku është i pazëvendësueshëm

  Ka përfuduar me sukses aksioni për dhurimin vullnetarë të gjakut, në kuadër të manifestimit “Ditët e Pjetër Budit”, që u organizua në objektin e Kolegjit “Pjetër Budi”.

  Studentët dhe stafi së bashku me disa dhurues vullnetarë jashtë Kolegjit “Pjetër Budi”, i’u kanë përgjigjur thirrjes për dhurimin e gjakut, dedikuar personave të lënduar që shërohen në institucionet shëndetësore të Kosovës...

  me shume
 • 2013-06-04 15:54:45Organizohet dhënia vullnetare e gjakut

  Në kuadër të manifestimit “Ditët e Pjetër Budit”, në Kolegjin Pjetër Budi, më 5 qershor duke filluar nga ora 10:00, organizohet dhënia vullnetare e gjakut, dedikuar të sëmurëve dhe të lënduarve që trajtohen në institucionet shëndetësore të Kosovës...

  me shume
 • 2013-06-04 13:14:56Doganierët e ardhshëm vizitojnë Hanin e Elezit

  Studentët e vitit të parë, të drejtimit Doganë dhe Shpedicion, kanë pasur rastin që ligjeratën e fundit të lëndës “Sistemi doganor”, ta mbajnë në vendkalimin kufitarë “Hani i Elezit”.
  Kjo ligjeratë është organizuar me qëllim që studentët të shohin në praktikë atë që e kanë mësuar gjatë semestrit të kaluar në Kolegjin “Pjetër Budi”...

  me shume
 • 2013-06-04 09:29:37Mushkolaj në konferencën ndërkombëtare për mediat dhe zgjedhjet

  Ligjëruesi në Kolegjin “Pjetër Budi”, Imer Mushkolaj, ka marrë pjesë në konferencën ndërkombëtare “Mbulimi medial i zgjedhjeve: sfidat e vetërregullimit në Europën Juglindore”, që u mbajt në Budvë të Malit të Zi më 28 dhe 29 maj 2013...

  me shume
22-05-2015 / 20:27 

Albumi

Anketa

A ka cfare iu ofron Kosova turisteve te huaj?
Po
Jo